Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας 2019



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 μέσα σε ζεστό κλίμα η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η Γιορτή έλαβε μέρος στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και αγκαλιάστηκε απο την πλειοψηφία τον γονέων καθώς και των αγαπημένων μας μαθητών. Το ίδιο πρωί είχε γίνει κοπή πίτας απο μέλη του συλλόγου ξεχωριστά σε κάθε τάξη. Δώρα μοιράστηκαν σε κάθε τυχερό μαθητή που βρήκε το φλουρί
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης  κος Δ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπης κος  Δ.Γιώτης και ο πρόεδρος οικονομικής επιτροπής κος Π. Νικητόπουλος.
Μετά απο τις ευχές για καλή πρόοδο προς τους μαθητές ο κος Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την εκκίνηση και ολοκλήρωση εντός του 2019, γιά τουλάχιστον ένα έργο που αφορά το σχολείο μας, πάγια θέση του συλλόγου μας είναι η κατασκευή τουαλέτας για το Νηπιαγωγείο που εδώ και 6 χρόνια εκρεμμεί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

Ο σύλλογος ευχαριστεί Θερμά τον Πατέρα Βασίλειο Γκογκίδη που τέλεσε την λειτουργία, την Διευθύντριά μας Κυρία Βασιλική Κουρούση που με την παρουσία της φώτισε την Γιορτή μας,Τον Δήμαρχο κο Δ,Παπαδόπουλο που αφουγκράστηκε με προσοχή τα αιτήματά μας καθώς και τον κο Δ.Γιώτη και Π.Νικητόπουλο για τις δεσμεύσεις τους ενώπιον των γονέων.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Γονείς αφού δίχως αυτούς ο σύλλογος δεν θα είχε καμία υπόσταση.
Καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά του σχολείου μας αλλά και σε όλα τα Ελληνόπουλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου